Home Zakelijk genieten
Zakelijk Evenement

Zakelijk genieten

Zakelijke evenementen

Let’s do business

Breng je zakenlunch, presentatie of vergadering naar een hoger niveau bij Ovum. De diverse zalen kunnen naar wens worden ingedeeld, waardoor zowel kleine als grotere bijeenkomsten een succes worden.

Jullie worden voorzien van ambachtelijke koffie- en theefaciliteiten en de audiovisuele systemen zorgen voor een professionele weergave van een presentatie.

Na een vergadering of presentatie is er een mogelijkheid om te ontspannen en genieten van een culinaire lunch of diner in een private dining ruimte of in restaurant Ovum. Voor iedere zakelijke bijeenkomst wordt een passende culinaire invulling gezocht.

Geïnspireerd zaken doen

Ovum is de ideale locatie voor private dining, een netwerkborrel en een personeelsbijeenkomst, maar ook voor bijvoorbeeld teambuildingactiviteiten. De inspirerende omgeving zorgt voor een frisse blik en nieuwe ideeën. 

We zorgen graag voor een culinaire aanvulling op maat. Bedank je team met een persoonlijke lunch of diner in de kapel, aangekleed in jullie bedrijfskleuren. Of vier het jaarlijkse personeelsfeest in de tuinzaal, in combinatie met een walking dinner. Ook kleine culinaire gerechten, die onze bediening tijdens jullie netwerkborrel uitserveert, is een van de mogelijkheden. We denken graag mee, dus neem gerust contact met ons op en ontdek hoe Ovum jouw zakelijke event naar een hoger niveau tilt.

Zakelijk horloge
Afbeelding

Geïnspireerd zaken doen

We plannen graag een afspraak met je in om je persoonlijk onze locatie te laten zien. Tijdens een persoonlijke rondleiding bespreken we je wensen, zodat we je een passende offerte kunnen toesturen. Via de onderstaande button kun je contact met ons opnemen. Graag tot ziens in Grave!