Home Wine Makers Dinner
Thumbnail for Wine Makers Dinner

Wine Makers Dinner

AfbeeldingAfbeelding

Wine Makers Dinner – Champagne Editie

Op 28 juni organiseert Ovum samen met Grapelife het Wine Makers Dinner. Tijdens dit event maak je op smaakvolle wijze kennis met verschillende bijzondere champagnes van Le Gallais.

Je wordt ontvangen met zomers drankje, waarna je geniet je van een viergangendiner met bijpassende champagnes, waar Charlotte van Champagnehuis Le Gallais bij elke gang een toelichting over geeft. Na afloop kun je met je tafelgenoten het menu bespreken onder het genot van een koffie of thee met friandises.

De aanvang van Wine Makers Dinner start om 18.30 uur en de kosten bedragen 135 euro per persoon. Je kunt online reserveren via de button rechtsonder.

Le Gallais

Champagne Le Gallais ligt in het dorp Boursault, op enkele kilometers van Épernay, in het hart van de Marnevallei. In 1927 kocht Hachod Fringhian, de opa van Charlotte Morgain Le Gallais, het landgoed Boursault. Het is een prachtig landgoed met hoge ceders, een antieke orangerie en een fantastisch uitzicht op de Marne en de vallei. De champagnes van Le Gallais kenmerken zich door een elegante bubbel. Op woensdag 28 juni zal Charlotte Le Gallais, eigenaresse en wijnmaakster van Champagne Le Gallais, Ovum bezoeken voor het exclusieve Wine Makers Dinner.

AfbeeldingAfbeelding