Home Vier het bij Ovum
Thumbnail for Vier het bij Ovum

Vier het bij Ovum

Afbeelding

Let’s make memories

De bijzondere locatie maakt Ovum ook de ideale partner voor evenementen. Bruiloften, feesten, private dining en zakelijke bijeenkomsten worden naar een hoger niveau getild, dankzij de karakteristieke uitstraling van het monumentale Arsenaal.

We laten je graag kennismaken met de diverse ruimtes die Ovum biedt tijdens een rondleiding. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Just say yes!

Trouwen in een monument geeft garantie op een sfeervolle bruiloft. De kapel van het Arsenaal, de monumentale omgeving én een prachtige binnentuin vormen samen een hele unieke trouwlocatie. In combinatie met de culinaire invulling vanuit het restaurant, wordt jullie dag onvergetelijk.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met jullie mee om er een fantastische dag van te maken.

Afbeelding
Lange tafel op evenement

Feestelijk genieten

Bij Ovum vier je je verjaardag, jubileum of babyshower in stijl! Een feestelijke lunch, borrel of receptie; alles is mogelijk.

Samen met ons team maken we jouw feest, diner of andere speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring. 

Zakelijke events

Breng je zakelijke events of personeelsfeesten naar een hoger niveau bij Ovum. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden om jouw werknemers, collega’s, klanten of zakenrelaties van een bijzondere beleving te voorzien.

Wil je weten wat Ovum voor jou zakelijke event kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Afbeelding