Home Trouwlocatie Limburg
Trouwlocatie in Brabant
Brabantse trouwlocatie

Trouwlocatie Limburg

Trouwlocatie Brabant - Nidum - 8Trouwlocatie Brabant - Nidum - 9Trouwlocatie Brabant - Nidum - 10

Monumentale trouwlocatie nabij Limburg

Het uitwisselen van geloften en elkaar het jawoord geven is een bijzonder moment. Het wordt extra bijzonder als dit moment plaatsvindt in een historisch monument. Stel je voor: een prachtige kapel, omringd door een betoverende binnentuin. Dat is precies wat je kunt verwachten bij Ovum. 

De monumentale kapel van het Arsenaal is een unieke trouwlocatie nabij Limburg. Ontdek de verschillende mogelijkheden voor de bruiloft van jullie dromen.

Een onvergetelijke bruiloft op maat

Ontdek de mogelijkheden voor jullie perfecte bruiloft op onze trouwlocatie nabij Limburg.

Monumentale locatie
Trouwen in een monument

Ovum biedt een unieke trouwlocatie dankzij de monumentale omgeving. De kapel is een rijksmonument, net als de andere gebouwen waaronder de kazematten. Vanuit de grote binnentuin kijk je uit op de authentieke uitstraling van het complex. Het park op de kat is ook een prachtige locatie voor de bruidsfoto’s.

Receptie
Vier het samen bij Ovum

Ovum beschikt over verschillende zalen, waaronder de monumentale kapel. Hierdoor zijn er meerdere opties voor jullie receptie. Vieren jullie het met een kleinere groep? Dan is de kapel een mooie en sfeervolle ruimte voor het vieren van jullie dag. Voor een grotere groep kunnen jullie gebruik maken van de zaal, waar ruimte genoeg is om te dansen, te dineren of voor een dj. Op het scherm kan eventueel een video worden afgespeeld met foto’s van jullie liefdesverhaal.

Diner
Van culinair genieten tot walking dinner

Niet alleen de locatie, maar ook het restaurant maakt Ovum een ideale trouwlocatie. Geniet met jullie gezelschap van een culinair diner of kies voor een walking dinner. Wij denken graag met jullie mee over het gewenste menu en de bijbehorende gerechten.

Feest
Samen de liefde vieren

Willen jullie de grote dag groots vieren? In de zaal van Ovum zijn al meerdere bruiloften afgesloten met een gezellig feest. De bar in de zaal maakt het mogelijk dat jullie gasten niets tekort komen. Uiteraard verzorgt de keuken ook bar bites en andere hapjes tijdens de feestavond. Jullie kunnen de avond aankleden met een dj, maar ook met live muziek. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Overnachten
Monumentaal overnachten

Nidum Boetiekhotel is het inpandige hotel, waardoor jullie de dag ook in een monument kunnen afsluiten. Het boetiekhotel heeft zes unieke designkamers, waardoor er ook enkele gasten kunnen overnachten. Uiteraard verzorgen wij de volgende ochtend graag een heerlijk ontbijt voor jullie en jullie gasten.

Fotoreportage
Monumentale foto’s

Het monumentale Arsenaal en de sfeervolle straten van vestingstad Grave maken Ovum ook geschikt voor de fotoreportage van jullie grote dag. Het park boven de kat, waar je vanuit de binnentuin op uitkijkt, vormt een prachtige groene achtergrond voor jullie foto’s. Ook de natuurrijke omgeving van Grave biedt vele mooie plekjes voor jullie bruidsfoto’s.

Styling
Geef je bruiloft je eigen uitstraling

Hoewel onze ruimtes een sfeervolle uitstraling hebben, kunnen jullie deze laten aankleden door een stylist. Bloemen op tafel, een bloemen- of ballonnenboog, gepersonaliseerde menukaarten en een welkomstbord; er is heel veel mogelijk! Wij werken samen met verschillende partijen die jullie bruiloft van een eigen uitstraling kunnen voorzien. We brengen de bruidsparen van Ovum graag in contact met deze bedrijven.

Tarieven
Een offerte op maat

Wij zien een bruiloft als iets persoonlijks. Daarom kunnen wij pas een offerte uitbrengen, als we weten wat jullie dag onvergetelijk maakt. Tijdens een afspraak bespreken we jullie wensen en budget, waardoor we een passende offerte uit kunnen brengen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Vraag een offerte op

Jullie droombruiloft bij Ovum

De invulling van jullie dag is volledig af te stemmen op jullie wensen. We denken graag met jullie mee over de verschillende mogelijkheden. Of jullie nu kiezen voor een intieme ceremonie met diner of een groots feest. In beide gevallen is onze trouwlocatie nabij Limburg de perfecte plek.

Bij Ovum ontzorgen we jullie volledig, zodat jullie volop kunnen genieten van jullie dag. We schakelen met jullie weddingplanner of we brengen jullie in contact met professionals op het gebied van de styling, bruidstaart en fotografie.

 

Trouwlocatie Brabant - Nidum - 5Trouwlocatie Brabant - Nidum - 6Trouwlocatie Brabant - Nidum - 7Bijzondere trouwlocatie

Betoverende omgeving

De monumentale kapel, grote binnentuin en het authentieke centrum van Grave vormen een betoverende omgeving voor jullie bruiloft en de bruidsfoto’s. Naast de monumentale kapel en de prachtige binnentuin, hebben we ook een culinair restaurant en een mooi boetiekhotel. 

We kunnen de ceremonie, de receptie, het diner, het feest, de overnachting en decoratie compleet verzorgen en aanpassen naar jullie wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Trouwlocatie NidumNidum - Bruiloft taartTrouwen in het ArsenaalTrouwlocatie in Brabant 3
Trouwlocatie Brabant

Sfeervol overnachten bij Nidum Boetiekhotel

Sluit jullie onvergetelijke dag af met een overnachting in het Nidum Boetiekhotel. Het is een sfeervolle plek om nog even na te genieten en jullie eerste nacht als echtpaar door te brengen.

Op de bovenverdieping van het Arsenaal vind je luxe suites die stijlvol zijn ingericht door Nederlandse interieurontwerpers. Het Nidum Boetiekhotel heeft 6 kamers, waardoor het ook mogelijk is dat er een aantal gasten blijft slapen.

Fotografie: Arrien van Vliet, EYE photo, Noemi Sarpe en Tineke Vonk (Bloemenstylist Summum Wedding).