Home Trouwen in een monument
Thumbnail for Trouwen in een monument

Trouwen in een monument

Trouwlocatie in BrabantTrouwen in het ArsenaalNidum - Bruiloft taart

Ovum creëert onvergetelijke momenten

Trouwen in een monument maakt een bruiloft uniek. De kapel van het Arsenaal, de monumentale omgeving én een prachtige binnentuin: wie zegt daar nou geen ‘ja’ op? De culinaire invulling is volledig af te stemmen op jullie wensen. Zo creëren we samen jullie onvergetelijke dag.

We denken graag met jullie mee over de mogelijkheden en kunnen jullie ook in contact brengen met professionals voor bijvoorbeeld de styling, bruidstaart en fotografie. Vul het contactformulier in om een afspraak te maken voor een kennismaking en rondleiding.

Bijzondere trouwlocatie

De monumentale kapel is bij uitstek de perfecte trouwlocatie. Samen met de grote binnentuin en het pittoreske centrum van Grave vormen zij een fotogenieke plek voor jouw bruiloft én bruidsfoto’s.

Jullie grote dag wordt bij Ovum tot in de puntjes verzorgd, zodat jullie alleen maar hoeven te ontspannen en genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met jullie mee om er een onvergetelijke dag van te maken.

AfbeeldingTrouwlocatie Brabant - Nidum - 5Afbeelding
AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Nagenieten in stijl

Sluit je onvergetelijke dag in stijl af met een overnachting in Nidum Boetiekhotel. De kamers zijn ingericht door vooraanstaande Nederlandse interieurontwerpers, waardoor je jullie eerste nacht als echtpaar doorbrengt in een sfeervolle ruimte met monumentale details. Het boetiekhotel heeft zes kamers, waardoor een aantal van jullie gasten ook gebruik kan maken van een bijzondere overnachting.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee!

Afspraak inplannen

We plannen graag een afspraak met je in om je persoonlijk onze locatie te laten zien. Tijdens een persoonlijke rondleiding bespreken we je wensen, zodat we je een passende offerte kunnen toesturen. Via het onderstaande formulier kun je contact met ons opnemen. Graag tot ziens in Grave!

Trouwlocatie Brabant - Nidum - 6

De perfecte bruiloft op maat

Ontdek de mogelijkheden voor een droombruiloft op onze trouwlocatie in het monumentale Arsenaal in Grave.

Monumentale locatie
Trouwen in een monument

Ovum biedt een unieke trouwlocatie dankzij de monumentale omgeving. De kapel is een rijksmonument, net als de andere gebouwen waaronder de kazematten. Vanuit de grote binnentuin kijk je uit op de authentieke uitstraling van het complex. Het park op de kat is ook een prachtige locatie voor de bruidsfoto’s.

Receptie
Vier het samen bij Ovum

Ovum beschikt over verschillende zalen, waaronder de monumentale kapel. Hierdoor zijn er meerdere opties voor jullie receptie. Vieren jullie het met een kleinere groep? Dan is de kapel een mooie en sfeervolle ruimte voor het vieren van jullie dag. Voor een grotere groep kunnen jullie gebruik maken van de zaal, waar ruimte genoeg is om te dansen, te dineren of voor een dj. Op het scherm kan eventueel een video worden afgespeeld met foto’s van jullie liefdesverhaal.

Diner
Van culinair genieten tot walking dinner

Niet alleen de locatie, maar ook het restaurant maakt Ovum een ideale trouwlocatie. Geniet met jullie gezelschap van een culinair diner of kies voor een walking dinner. Wij denken graag met jullie mee over het gewenste menu en de bijbehorende gerechten.

Feest
Samen de liefde vieren

Willen jullie de grote dag groots vieren? In de zaal van Ovum zijn al meerdere bruiloften afgesloten met een gezellig feest. De bar in de zaal maakt het mogelijk dat jullie gasten niets tekort komen. Uiteraard verzorgt de keuken ook bar bites en andere hapjes tijdens de feestavond. Jullie kunnen de avond aankleden met een dj, maar ook met live muziek. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Overnachten
Monumentaal overnachten

Nidum Boetiekhotel is het inpandige hotel, waardoor jullie de dag ook in een monument kunnen afsluiten. Het boetiekhotel heeft zes unieke designkamers, waardoor er ook enkele gasten kunnen overnachten. Uiteraard verzorgen wij de volgende ochtend graag een heerlijk ontbijt voor jullie en jullie gasten.

Fotoreportage
Monumentale foto’s

Het monumentale Arsenaal en de sfeervolle straten van vestingstad Grave maken Ovum ook geschikt voor de fotoreportage van jullie grote dag. Het park boven de kat, waar je vanuit de binnentuin op uitkijkt, vormt een prachtige groene achtergrond voor jullie foto’s. Ook de natuurrijke omgeving van Grave biedt vele mooie plekjes voor jullie bruidsfoto’s.

Styling
Geef je bruiloft je eigen uitstraling

Hoewel onze ruimtes een sfeervolle uitstraling hebben, kunnen jullie deze laten aankleden door een stylist. Bloemen op tafel, een bloemen- of ballonnenboog, gepersonaliseerde menukaarten en een welkomstbord; er is heel veel mogelijk! Wij werken samen met verschillende partijen die jullie bruiloft van een eigen uitstraling kunnen voorzien. We brengen de bruidsparen van Ovum graag in contact met deze bedrijven.

Tarieven
Een offerte op maat

Wij zien een bruiloft als iets persoonlijks. Daarom kunnen wij pas een offerte uitbrengen, als we weten wat jullie dag onvergetelijk maakt. Tijdens een afspraak bespreken we jullie wensen en budget, waardoor we een passende offerte uit kunnen brengen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Fotografie: Arrien van Vliet, EYE photo, Noemi Sarpe en Tineke Vonk (Bloemenstylist Summum Wedding).