Home Trouwen in een monument
Brabantse trouwlocatie

Trouwen in een monument

Afbeelding

Ovum creëert onvergetelijke momenten

Trouwen in een monument maakt een bruiloft uniek. De kapel van het Arsenaal, de monumentale omgeving én een prachtige binnentuin: wie zegt daar nou geen ‘ja’ op? De culinaire invulling is volledig af te stemmen op jullie wensen. Zo creëren we samen jullie onvergetelijke dag.

We denken graag met jullie mee over de mogelijkheden en kunnen jullie ook in contact brengen met professionals voor bijvoorbeeld de styling, bruidstaart en fotografie. Vul het contactformulier in om een afspraak te maken voor een kennismaking en rondleiding.

Bijzondere trouwlocatie

De monumentale kapel is bij uitstek de perfecte trouwlocatie. Samen met de grote binnentuin en het pittoreske centrum van Grave vormen zij een fotogenieke plek voor jouw bruiloft én bruidsfoto’s.

Jullie grote dag wordt bij Ovum tot in de puntjes verzorgd, zodat jullie alleen maar hoeven te ontspannen en genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met jullie mee om er een onvergetelijke dag van te maken.

Bijzondere trouwlocatie
Afbeelding

Nagenieten in stijl

Sluit je onvergetelijke dag in stijl af met een overnachting in Nidum Boetiekhotel. De kamers zijn ingericht door vooraanstaande Nederlandse interieurontwerpers, waardoor je jullie eerste nacht als echtpaar doorbrengt in een sfeervolle ruimte met monumentale details. Het boetiekhotel heeft zes kamers, waardoor een aantal van jullie gasten ook gebruik kan maken van een bijzondere overnachting.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee!

Afspraak inplannen

We plannen graag een afspraak met je in om je persoonlijk onze locatie te laten zien. Tijdens een persoonlijke rondleiding bespreken we je wensen, zodat we je een passende offerte kunnen toesturen. Via de onderstaande button kun je contact met ons opnemen. Graag tot ziens in Grave!

Trouwen in het Arsenaal