Home Pure Luxury Menu
Thumbnail for Pure Luxury Menu

Pure Luxury Menu

Afbeelding

Pure Luxury Menu

Op 8 junu start het Pure Luxury Event in Nidum. Ovum verzorgt de culinaire beleving, met onder andere het Pure Luxury Menu. Dit viergangenmenu kost 65 euro per persoon, inclusief een amuse. Reserveer nu jouw tafel via de website!

High-end culinair genieten

Op zaterdag 8 juni start het Pure Luxury Event in Nidum, een exclusief event met merken uit diverse branches, waaronder beauty, food, interieur, exclusieve auto’s en kunst. In Ovum wordt op zaterdag naast het Pure Luxury menu ook een exclusief van Chef’s Luxury Garden Table geserveerd. Op zondag geniet je van onze reguliere culinaire kaart, maar natuurlijk ook van de bar bites.

Afbeelding
AfbeeldingAfbeelding

Chef in huis

Gekookt op topniveau, het slagersvak beoefend, ervaring opgedaan in verschillende keukens en uiteindelijk samen het avontuur aangegaan: spelen met ingrediënten, creëren en streven naar een ultieme smaaksensatie, dat is wat Chef in huis doet.

Voor de Chef’s Table by Ovum x Chef in huis worden de krachten gebundeld. Op 8 juni kun je zelf deze smaakvolle combinatie ervaren, in de sfeervolle ruimtes en het terras van Ovum.