Home Ontbijtmedewerker
Afbeelding

Vacature Ontbijtmedewerker

Heb jij een passie voor gastvrijheid en begin je jouw dag graag vroeg? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gastvrije ontbijtmedewerker om ons team te versterken!

Ben jij de vroege vogel met een passie voor gastvrijheid?

Wil je werken in een intieme en charmante omgeving waar jouw vriendelijkheid en oog voor detail gewaardeerd worden? Restaurant Ovum en Nidum Boetiekhotel bieden hun gasten een unieke en persoonlijke ervaring. Met de stijlvolle kamers en warme ambiance zorgen we ervoor dat iedere gast zich thuis voelt. Onze service staat in het teken van kwaliteit en persoonlijke aandacht, en het ontbijt speelt hierin een belangrijke rol.

Gastvrije start van de dag
De ontbijtmedewerker

Als ontbijtmedewerker ben jij het zonnetje in de ochtend voor onze gasten. Jouw belangrijkste taken zijn het voorbereiden en presenteren van het ontbijt, het hartelijk verwelkomen van gasten en zorgdragen voor een nette en hygiënische omgeving.

Een enthousiast team
Het Ovum dreamteam

In het kleine en jonge team van Ovum krijg jij de kans om jouw kwaliteiten te laten zien. Je kunt als ontbijtmedewerker begin je je dag vroeg, maar er is ook ruimte om op andere momenten een aanvulling te zijn als je collega’s je nodig hebben.

Unieke locatie
Werken in een rijksmonument

Ovum en Nidum Boetiekhotel bevinden zich in een rijksmonument, waardoor jouw werkplek zich op een bijzondere locatie bevindt. Het Arsenaal is een complex dat bestaat uit verschillende gebouwen, waarvan het oudste gedeelte uit de 16e eeuw stamt. Een inspirerende plek, die je werk extra leuk maakt!

Events
Ondersteun en creëer events

Zowel in Ovum als in Nidum, het aangrenzende house of inspiration, vinden regelmatig events plaats. De culinaire beleving van Ovum maakt een bezoek aan Nidum, en daarmee een dagje uit, compleet! Ovum organiseert regelmatige speciale culinaire events, zoals Smaakvol Nidum, Dinner in the Dark, Haring Happening en verschillende speciale menu’s tijdens feestdagen. Daarnaast vinden er regelmatig bruiloften, vergaderingen en andere (feestelijke) gelegenheden plaats. Een overnachting maakt de beleving compleet, en met het ontbijt wordt een bezoek aan onze locatie dankzij jouw inzet gastvrij en positief afgesloten.

Veelzijdige functie
Leerzame omgeving

Als echte teamplayer ondersteun je ook je collega’s op momenten dat dat nodig is. In het kleine en enthousiaste team van Ovum help je elkaar, versterk je elkaar en vul je elkaar aan. Zo leer je iedere dag iets bij!

Culinaire vermeldingen
Lekker500 en Gault&Millau

Ovum heeft al verschillende mooie vermeldingen mogen ontvangen. Zo staan we sinds de opening in augustus 2021 al in de Lekker500 en ook in de culinaire gids van Gault&Millau. Daar zijn we trots op! Desondanks willen we dat er geen hoge drempel ontstaat, bij Ovum is iedereen welkom in een ontspannen sfeer.

Leuke collega’s
Samenwerken voor tevreden gasten

Je komt terecht in een bedrijf met hardwerkende en gezellige collega’s. Samen blijf je werken aan de uitstraling en de gastvrijheid van Ovum en zorg je ervoor dat gasten ontspannen en enthousiast naar huis gaan. De werkdruk kan hoog zijn, maar wij vinden het belangrijk dat er ruimte is om elkaar te helpen, van elkaar te leren en elkaar naar een hoger niveau te tillen.

Nieuwe-collega-bonus
Bonus bij het aandragen van een nieuwe collega

Draag jij een nieuwe collega aan, dan verdien je een bonus. Jij zorgt voor een enthousiaste en gekwalificeerde collega die het team versterkt en wij belonen jouw inzet met een vergoeding!

In Nidum Boetiekhotel wordt overnachten in een monument werkelijkheid in een van de zes unieke kamers. En samen met Ovum en Nidum wordt de beleving compleet gemaakt.

Om de gasten van het Boetiekhotel te voorzien van een heerlijk ontbijt tijdens hun verblijf, zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gemotiveerde huisvrouw of huisman, die onze gasten in de watten legt en voorziet van een heerlijk en verzorgd ontbijt.

Wie zoeken wij?

Als ontbijtmedewerker ben jij de huisman of huisvrouw die ervoor zorgt dat het de gasten van Nidum Boetiekhotel aan niets ontbreekt. Je draagt bij aan de perfecte start van de dag en een blijvende positieve herinnering van de gast na hun vertrek. Je ontvangt gasten met een glimlach en bent gast- en servicegericht. Je zorgt voor een goede presentatie van zowel het Boetiekhotel als het restaurant, waarbij je ook zorgt voor het afruimen van tafels en het brandschoon houden van de omgeving. Mede dankzij jou worden hun verwachtingen overtroffen en ontvangen wij die enthousiaste reacties op ons mooie monumentale hotel!

Je hebt ervaring met en/of gevoel voor koken, horeca of de hospitalitybranche. Indien nodig zorgen wij voor ondersteuning en begeleiding, zodat jij van ieder ontbijt een beleving maakt.

Jij vindt het leuk om mee te denken, hoe wij de gasten van boetiekhotel zoveel mogelijk in de watten kunnen leggen.
Als ontbijtmedewerker sta je vroeg op (je begint om 7.00 uur) en ben je voor de middag klaar. Hierdoor heb je genoeg tijd voor de andere leuke dingen in het leven! Je werkt 16 tot 20 uur per week, waaronder weekenden en feestdagen, maar (meer) uren zijn in onderling overleg bespreekbaar.

Wat neem je mee?

  • Gastvrij en klantvriendelijk: Jouw vriendelijke uitstraling en behulpzaamheid maken het verschil voor onze gasten.
  • Proactief en zelfstandig: Je ziet werk liggen en handelt uit eigen initiatief.
  • Sociaal en communicatief vaardig: Je maakt gemakkelijk contact met gasten en voelt hun behoeften goed aan.
  • Ochtendmens: Je vindt het prettig om vroeg te beginnen en zorgt ervoor dat alles op tijd klaarstaat.
  • Flexibel en stressbestendig: Je weet je goed aan te passen aan onverwachte situaties en blijft kalm tijdens drukke momenten.

Wat bieden wij?

  • Een prettige en collegiale werkomgeving met ruimte voor persoonlijke en professionele groei;
  • Jouw salaris wordt bepaald op basis van kennis en ervaring;
  • Reiskostenregeling, conform CAO;
  • Als je onze nieuwe collega wordt en je draagt een nieuwe collega aan, dan verdient dit een bonus;
  • Een mooie toekomst met veel eigen inbreng in je functie op een prachtige locatie.

Interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV! Voor vragen kun je terecht bij onze hr-afdeling via het algemene telefoonnummer 0486-745755.

Afbeelding