Home Ontbijtmedewerker
Afbeelding

Ontbijtmedewerker en gastheer/gastvrouw

Voor Nidum Boetiekhotel zijn wij op zoek naar een ontbijtmedewerker. Samen met ons jonge team bezorg jij de gasten een onvergetelijk bezoek aan ons restaurant.

Binnenkort openen de deuren van Nidum Boetiekhotel. Met de zes bijzondere kamers wordt overnachten in een monument werkelijkheid, en samen met Ovum en Nidum wordt de beleving compleet gemaakt.

Om de gasten van het Boetiekhotel te voorzien van een heerlijk ontbijt tijdens hun verblijf, zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gemotiveerde huisvrouw of huisman, die onze gasten in de watten legt en voorziet van een heerlijk en verzorgd ontbijt.

Als ontbijtmedewerker ben jij de huisman of huisvrouw die ervoor zorgt dat het de gasten van Nidum Boetiekhotel aan niets ontbreekt. Je draagt bij aan de perfecte start van de dag en een blijvende positieve herinnering van de gast na hun vertrek. Je ontvangt gasten met een glimlach en bent gast- en servicegericht. Je zorgt voor een goede presentatie van zowel het Boetiekhotel als het restaurant, waarbij je ook zorgt voor het afruimen van tafels en het brandschoon houden van de omgeving. Mede dankzij jou worden hun verwachtingen overtroffen en ontvangen wij die enthousiaste reacties op ons mooie monumentale hotel!

Je hebt ervaring met en/of gevoel voor koken, horeca of de hospitalitybranche. Indien nodig zorgen wij voor ondersteuning en begeleiding, zodat jij van ieder ontbijt een beleving maakt.

Jij vindt het leuk om mee te denken, hoe wij de gasten van ons nieuw te openen hotel zoveel mogelijk in de watten kunnen leggen.
Als ontbijtmedewerker sta je vroeg op (je begint om 7.00 uur) en ben je vroeg klaar (rond 10.00 uur). Hierdoor heb je genoeg tijd voor de andere leuke dingen in het leven! Je werkt 16 tot 20 uur per week, waaronder weekenden en feestdagen, maar uren zijn in onderling overleg bespreekbaar.

Ben jij de serieuze en leergierige gastheer/gastvrouw, die houdt van een dynamische omgeving en mee wil werken aan een succesvol Boetiekhotel? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief met foto. Voor vragen kun je terecht bij onze hr-afdeling of via het algemene telefoonnummer 0486-745 755.