Home Lunch
Afbeelding

Lunchen bij Ovum

Vanaf 12 augustus zijn de deuren van Ovum geopend. Van donderdag tot en met zondag ontvangen wij gasten voor lunch, diner of een borrel. Wij zijn vanaf 10.00 uur geopend, een mooie tijd om met een heerlijke kop koffie te genieten van onze mooie binnentuin. Ook voor een goed glas wijn, een mooie cocktail en lekkere barbites ben je van harte welkom bij restaurant Ovum.

Ervaar de culinaire beleving van Ovum en plaats je reservering via de reserveringsbutton of neem telefonisch contact op (0486 – 745 755).

Geniet samen van een High Sea

Uniek bij Ovum: de High Sea. Samen genieten van de delicatessen uit de zee: gerookte zalm, gerookte paling, gebakken Argentijnse garnaal, oesters en scheermessen en kokkels in Pernot. Maak je High Sea nóg iets specialer met een supplement kreeft.

Afbeelding
Afbeelding

Maak de beleving compleet

Naast diverse non-alcoholische dranken, bieren en cocktails heeft Ovum ook een mooie wijnkaart met een uiteenlopend aanbod. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een wijnarrangement bij je lunch.

Ben je een liefhebber van bijzondere wijnen? Kies dan een wijn van Nidum Wines, die niet is opgenomen in de wijnkaart. Ons team informeert je graag over de wijnmogelijkheden om jouw culinaire beleving bij Ovum zo bijzonder mogelijk te maken.