Home Lunch
Afbeelding

Lunchen bij Ovum

Van woensdag tot en met zondag ben je van harte welkom voor een heerlijke lunch. Wij zijn vanaf 10.00 uur geopend, een mooie tijd om met een heerlijke kop koffie te genieten van onze mooie binnentuin. Vanaf 12.00 uur serveert onze keuken de Ovum Specials en de Ovum Lunch. Op donderdag tot en met zondag kun je ook genieten van het culinaire verrassingsmenu van de chef. Ook voor een goed glas wijn, een mooie cocktail en lekkere barbites ben je van harte welkom bij restaurant Ovum.

Ervaar de culinaire beleving van Ovum en plaats je reservering via de reserveringsbutton of neem telefonisch contact op (0486 – 745 755).

Geniet samen van Fruits de Mer

Samen genieten van de delicatessen uit de zee, waaronder oesters, langoustines, kreeft en krab. Een ultieme beleving voor de liefhebber van zeevruchten!

De Fruits de Mer bestaat uit dagverse producten. Daarom serveren wij deze alleen op reservering, minimaal twee dagen van tevoren (0486 – 745 755).

Afbeelding
Afbeelding

Maak de beleving compleet

Naast diverse non-alcoholische dranken, bieren en cocktails heeft Ovum ook een mooie wijnkaart met een uiteenlopend aanbod. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een wijnarrangement bij je lunch.

Ben je een liefhebber van bijzondere wijnen? Kies dan een wijn van Nidum Wines, die niet is opgenomen in de wijnkaart. Ons team informeert je graag over de wijnmogelijkheden om jouw culinaire beleving bij Ovum zo bijzonder mogelijk te maken.