Home Diner
Afbeelding

Dineren bij Ovum

Van donderdag tot en met zondag ben je vanaf 10.00 uur van harte welkom in restaurant Ovum voor lunch en diner. Vanaf 10.00 uur ontvangen wij je voor een heerlijke kop koffie en vanaf 12.00 uur gaat onze keuken open om onze gasten van de culinaire beleving van Ovum te voorzien. Ook voor een goed glas wijn, een mooie cocktail en lekkere barbites ben je van harte welkom bij restaurant Ovum.

Plaats je reservering via de reserveringsbutton of neem telefonisch contact op (0486 – 745 755).

Geniet samen van een High Sea

Uniek bij Ovum: de High Sea. Samen genieten van de delicatessen uit de zee, waaronder gerookte zalm, gerookte paling en verse oesters. Maak je High Sea nóg iets specialer met een supplement kreeft.

Een high sea bestaat uit dagverse producten. Daarom serveren wij deze alleen op reservering, minimaal twee dagen van tevoren (0486 – 745 755).

Afbeelding
Afbeelding

Maak de beleving compleet

Naast diverse non-alcoholische dranken, bieren en cocktails heeft Ovum ook een mooie wijnkaart met een uiteenlopend aanbod. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een wijnarrangement bij je diner.

Ben je een liefhebber van bijzondere wijnen? Kies dan een wijn van Nidum Wines, die niet is opgenomen in de wijnkaart. Ons team informeert je graag over de wijnmogelijkheden om jouw culinaire beleving bij Ovum zo bijzonder mogelijk te maken.