Home Diner
Afbeelding

Dineren bij Ovum

Tijdens de lockdown presenteren wij Ovum Domi: de culinaire beleving van Ovum bij jou thuis. Onze koks verzorgen bij jou thuis (of op kantoor) een heerlijke lunch of diner. Geen afwas, geen kookstress, maar wel samen uit eten in je eigen omgeving. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: 0486 – 745 755.

Van dinsdag tot en met zondag ontvangen wij gasten voor lunch, diner of een borrel. Wij zijn vanaf 10.00 uur geopend, een mooie tijd om met een heerlijke kop koffie te genieten van onze mooie binnentuin. Ook voor een goed glas wijn, een mooie cocktail en lekkere barbites ben je van harte welkom bij restaurant Ovum.

Ervaar de culinaire beleving van Ovum en plaats je reservering via de reserveringsbutton of neem telefonisch contact op (0486 – 745 755).

Geniet samen van een High Sea

Uniek bij Ovum: de High Sea. Samen genieten van de delicatessen uit de zee: gerookte zalm, gerookte paling, gebakken Argentijnse garnaal, oesters en scheermessen en kokkels in Pernot. Maak je High Sea nóg iets specialer met een supplement kreeft.

Een high sea is tijdens het diner alleen mogelijk op reservering (0486 – 745 755).

Let op: omdat wij onze kaart hebben aangepast in verband met de coronamaatregelen, serveren wij momenteel geen High Sea. Wij hopen dat wij snel onze uitgebreide kaart weer kunnen serveren. Tot die tijd ben je van harte welkom om te genieten van een heerlijke lunch of borrel.

Afbeelding
Afbeelding

Maak de beleving compleet

Naast diverse non-alcoholische dranken, bieren en cocktails heeft Ovum ook een mooie wijnkaart met een uiteenlopend aanbod. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een wijnarrangement bij je diner.

Ben je een liefhebber van bijzondere wijnen? Kies dan een wijn van Nidum Wines, die niet is opgenomen in de wijnkaart. Ons team informeert je graag over de wijnmogelijkheden om jouw culinaire beleving bij Ovum zo bijzonder mogelijk te maken.