Home Chef’s Luxury Garden Table
Thumbnail for Chef’s Luxury Garden Table

Chef’s Luxury Garden Table

AfbeeldingAfbeelding

Chef’s Luxury Garden Table

Op de eerste dag van Pure Luxury Event in Nidum organiseert Ovum een exclusief en culinair menu: Tijdens de Chef’s Luxury Garden Table op 8 juni neem je plaats aan gedekte tafels tussen de bomen in de binnentuin. Binnen deze unieke setting staat de design buitenkeuken centraal, waar de culinaire gerechten worden bereid in een informele sfeer. De live muziek maakt de beleving compleet.

Chef’s Luxury Garden Table

Chef’s Luxury Garden Table is een zomerse variant van de chef’s table, waar je aan mooie gedekte tafels eerst proost met champagne en na diverse amuses geniet van het luxe vijfgangenmenu. De culinaire gerechten bevatten uiteraard ingrediënten die aansluiten bij het Pure Luxury Event, waaronder kreeft en kaviaar. Chef’s Luxury Garden Table wordt tijdens het diner geserveerd voor 150 euro per persoon. Wijnliefhebbers kunnen het menu uitbreiden met een bijpassend wijnarrangement of een wijn van de riante wijnkaart van Ovum. Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

Wij vragen een aanbetaling van 50%, je ontvangt hiervoor een factuur per mail na het plaatsen van de reservering.

Naast het exclusieve Chef’s Luxury Garden Table serveert Ovum ook het Pure Luxury menu in het restaurant en op het terras.

Afbeelding
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

High-end culinair genieten

Op zaterdag 8 juni start het Pure Luxury Event in Nidum, een exclusief event met merken uit diverse branches, waaronder beauty, food, interieur, beauty, exclusieve auto’s en kunst. In Ovum krijg je de unieke kans om samen met je tafelgenoten getuige te zijn een exclusieve middag of avond in de sfeervolle binnentuin. Tijdens het diner ervaar je live cooking aan een mooi gedekte tafel tussen de rij bomen, rondom de HIVE design buitenkeuken.

Arrangement met overnachting

Het Nidum Boetiekhotel Pure Luxury Arrangement bestaat uit een overnachting met ontbijt en een Chef’s Luxury Garden Table diner. Uiteraard heb je tijdens de openingstijden ook de mogelijkheid om de inspiratie van Nidum en het Pure Luxury Event in je op te nemen en kennis te maken met diverse kunstenaars en andere special guests. Bekijk hier het actuele programma van Pure Luxury Event.

De kosten voor dit arrangement zijn 345 euro per persoon, exclusief toeristenbelasting en dranken. Voor twee personen wordt er een meerprijs van 150 euro gerekend, voor de kosten van Chef’s Luxury Garden Table. Dit arrangement is uitsluitend te reserveren per mail. Geef hierbij aan welke kamer jouw voorkeur heeft.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
AfbeeldingAfbeelding

Ovum x Chef in Huis

Gekookt op topniveau, het slagersvak beoefend, ervaring opgedaan in verschillende keukens en uiteindelijk samen het avontuur aangegaan: spelen met ingrediënten, creëren en streven naar een ultieme smaaksensatie, dat is wat Chef in huis doet.

Voor de Chef’s Luxury Garden Table by Ovum x Chef in huis worden de krachten gebundeld. Op 8 juni kun je zelf deze smaakvolle combinatie ervaren, in de sfeervolle binnentuin van Ovum.