Home Bar bites
Afbeelding

Borrelen bij Ovum

Kom borrelen bij Ovum! Onze kaart biedt verschillende bar bites, waaronder bitterballen, gyoza’s, borrelplanken en oesters.

Reserveren om te borrelen is niet mogelijk, maar je bent van harte welkom om binnen te lopen! We hebben vrijwel altijd nog een plekje aan de bar. Graag tot ziens in Grave!

Cocktails

Combineer je borrel met een lekkere cocktail of mocktail! Onze cocktailkaart biedt verschillende mogelijkheden, met classics, sparkling cocktails, gin & tonic en virgin cocktails. Met mooi weer geniet je dus van Aperol spritz, gin-tonic, espresso martini of pornstar martini op ons terras!

Liever geen alcohol? We denken ook graag met je mee voor een alcoholvrije cocktail.

Afbeelding
Afbeelding

Maak de beleving compleet

Naast diverse non-alcoholische dranken, bieren en cocktails heeft Ovum ook een mooie wijnkaart met een uiteenlopend aanbod. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een wijnarrangement bij de borrel.

Ben je een liefhebber van bijzondere wijnen? Kies dan een wijn van Nidum Wines, die niet is opgenomen in de wijnkaart. Ons team informeert je graag over de wijnmogelijkheden om jouw culinaire beleving bij Ovum zo bijzonder mogelijk te maken.