Home Benefietdiner
Thumbnail for Benefietdiner

Benefietdiner

Afbeelding

Let’s do good: Ovum steunt de Voedselbank

Ovum organiseert op 11 mei een benefietdiner voor de Voedselbank van Land van Cuijk. Voor 75 euro geniet je van een viergangendiner met een intieme theatershow van Uit de Qunst én steun je het goede doel, want een deel van de opbrengst gaat naar de Voedselbank van Land van Cuijk, voor een diner voor de minder bedeelden uit Land van Cuijk. Hoe mooier de opbrengst, hoe meer we hen kunnen bieden. Reserveer dus snel jouw plek via ovumrestaurant.nl en let’s do some good together! 

Diner met theatershow

Tijdens het benefietdiner serveert Ovum een viergangenmenu voor 75 euro per persoon. Tussen de gangen door worden gasten geëntertaind door theatergroep Uit de Qunst, met korte voorstellingen in de monumentale kapel van het restaurant. Een deel van de opbrengst zal worden gedoneerd aan Voedselbank Land van Cuijk. Ovum zal die avond met verschillende initiatieven proberen het totaalbedrag te verhogen, want de opbrengst wordt ingezet om later dit jaar de minder bedeelden in Land van Cuijk een diner aan te bieden voor een avondje uit met het gezin. Hoe mooier de opbrengst, hoe meer we de genodigden die avond kunnen aanbieden! Reserveer dus snel via de onderstaande button of draag op een andere manier iets bij voor de avond later dit jaar. Hiervoor kun je contact opnemen met events@nidum.nl.

Afbeelding
Afbeelding

Onbezorgde avond uit voor minder bedeelden

In de zomer van 2023 zal Ovum de opbrengst van 11 mei inzetten voor een avond voor minder bedeelden uit Land van Cuijk, waar zij kosteloos kunnen genieten van een avondje uit met hun gezin. Het personeel van Ovum en Uit de Qunst zullen zich die avond belangeloos inzetten om de genodigden een onbezorgde avond te bezorgen met een heerlijk diner en entertainment. Voor de avond in de zomer stellen diverse partners van het restaurant ingrediënten beschikbaar, waardoor Ovum samen met de opbrengst van 11 mei zoveel mogelijk cliënten van de Voedselbank Land van Cuijk een diner kan aanbieden. Het uitnodigen van gasten voor deze avond verloopt via de Voedselbank.

De Voedselbank

In Nederland leven 1.2 miljoen mensen onder de armoedegrens. De Voedselbank helpt wekelijks 120.000 mensen met voedselhulp en gaat zo voedselverspilling tegen. De Voedselbanken leggen een verbinding tussen de verspilling van voedsel en de financiële nood van mensen in de samenleving. Om cliënten van de Voedselbank van voldoende voedsel te kunnen voorzien werken de Voedselbanken samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Ovum probeert met dit nieuwe initiatief een steentje bij te dragen aan deze belangeloze stichting.

Afbeelding